TVL søker dyktig programmedarbeider

Vi starter rekrutteringen til et nytt TV-eventyr. I ryggen har vi Mentor Medier og mange samarbeidspartnere.

TVL er et TV-selskap under oppstart i mediehuset Vårt Land, som er en del av Mentor Medier. Vi vil lage et spennende, seriøst og samlende TV-tilbud på digitale og lineære plattformer. Noe av innholdet vil bli produsert av TVL, noe vil bli produsert av samarbeidspartnere i Kirke-Norge mens en god del vil bli innkjøpt fra det norske og internasjonale innholdsmarkedet.

Vi trenger en dyktig 

programmedarbeider

Du blir sentral når vi i nært samarbeid med dyktige leverandører av innhold og tjenester skal bygge opp et konkurransedyktig TV-selskap fra bunnen. 

Hovedansvaret ditt blir oppfølging av programproduksjonen til eksterne produsenter, men særlig i oppstartsfasen vil du bli involvert i alt et nystartet TV-selskap skal drive med. Du vil drifte webportalen og programmere kanalen. Du vil planlegge og gjennomføre produksjoner – gjerne på begge sider av kamera. Og du vil følge opp samarbeidspartnere. 

Derfor trenger vi en allsidig, fleksibel og initiativrik person som ikke lar seg skremme av høyt tempo. Du har erfaring med programproduksjon, brenner for TV-mediet og vet nøyaktig hva som skal til for å for å løfte kvaliteten med begrensede midler. 

Du er dessuten en dyktig kommunikator som forstår verdien av å bygge gode relasjoner. Det er også en stor fordel om du har god kjennskap til de kristne organisasjonene vi skal samarbeide med, og til seerne vi ønsker å nå.

Til gjengjeld kan vi tilby en av de mest spennende jobbene i TV-bransjen akkurat nå, konkurransedyktige betingelser og – for den rette personen – svært gode utviklingsmuligheter. 

Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer om stillingen. Adressen for både slike henvendelser og søknad med CV er:

TV Vårt Land 
v/Alf Gjøsund
E-post: alfg@vl.no 
Telefon: 92448666

Søknader behandles fortløpende.